Move to Happiness

Geluk zit in een klein hoekje. Ook als je te maken krijgt met veranderingen op je werk of privé, of als je geconfronteerd wordt met tegenslagen, hoe moeilijk en zwaar ook, kun jij persoonlijk leiderschap nemen in het creëren van je eigen geluksgevoel. Met het evenement Move to Happiness willen wij jou laten inspireren en daarnaast ook daadwerkelijk laten ervaren hoe je zelf de regie kunt nemen in het ervaren van meer geluk. Laat je op 6 oktober 2019 in Kasteel de Berckt in Baarlo meenemen in de verhalen van vier fantastische sprekers, neem deel aan twee van de zes waardevolle workshops en beweeg met ons mee! 
Move to happiness: bestel nu je ticket!

Kijk verder voor het programma van deze dag.

Programma 

9:15 uur ontvangst met koffie en vlaai

9:45 uur opening 

10:00 uur lezing met muzikale omlijsting door André Heuvelman
11:00 uur workshopronde 1
12:15 uur lezing door Ferry Zandvliet 
13:00 uur lunchbuffet en inspiratiemarkt
13:45 uur lezing door Wilbert Molenaar
14:45 uur workshopronde 2
15:45 uur lezing door Joseph Oubelkas 
16:30 uur afsluiting

Naast het plenaire programma kun je een voorkeur aangeven voor de workshops die je wil volgen, dat zijn er maximaal twee. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail waarin je de voorkeur voor de workshops kunt aangeven. Een aantal workshops hebben een maximum aantal deelnemers en dan geldt: wie het eerst komt...
Bij overtekening wordt je dan bij een andere workshop geplaatst.

Plenaire sprekers

Joseph Oubelkas
Ten onrechte opgesloten in een buitenlandse gevangenis, dagen, weken, maanden, jaren zelfs, van onzekerheid en onrecht. En desondanks een kracht en inspiratie voor de mensen om zich heen.
Het overkwam Joseph Oubelkas, hoe bleef hij overeind? Hoe vond hij de kracht om anderen te inspireren?
Hoe stapte hij uit het slachtofferschap en pakte hij regie?

Ferry  Zandvliet
Vrijdag 13 november 2015. Ferry bezoekt met drie vrienden een concert in het Bataclan-theater in 
Parijs. Tijdens die avond schieten terroristen 89 mensen dood.
De gebeurtenis zet Ferry’s leven op zijn kop maar heeft hem ook een gelukkiger mens gemaakt. Hoe haal je iets positiefs uit een negatieve gebeurtenis. Ferry vertelt het.

Wilbert Molenaar
Een reisverslag van hart en ziel. Wilbert neemt je op humoristische wijze mee in de pieken en dalen van zijn Move to Happiness. Wilbert heeft de afgelopen 25 jaar meer dan 12.000 mensen over de hele wereld bereikt (UK, USA, Australië, Nederland, België, Denemarken, Dubai) in de wereld van NLP, mBit, leiderschap en coaching. Wilbert opent daarmee de poort tot jouw Move to Happiness.

André Heuvelman
André opent het evenement op 6 oktober 2019. André verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Hij raakt gevoelige snaren, zijn trompet is slechts het middel. Zijn boodschap eenvoudig:” Op welke kwaliteit van jezelf kun jij altijd vertrouwen, wat is jouw trompet? Hoe maak jij ruimte voor verandering?" Laat je ontroeren, inspireren en meevoeren door André.

Workshops

Milan Somers- Regisseer jouw eigen leven
Milan is een ervaren trainer, spreker en coach. Hij is de kersverse auteur van het boek regisseer jouw eigen leven. Hij heeft een eigen opleidingsinstituut met vestigingen in Roermond, Arnhem en Utrecht. Hier kun je opleidingen volgen in onder meer NLP, hypnose, IEMT, systemisch werk en meer. In de workshop van vandaag neemt Milan je mee in de diepere lagen van overtuigingen die ons denken en voelen beïnvloeden en leer je zelf het stokje over te nemen en in de regierol te stappen.

Paul Lenferink-Balance Breathing
Paul is een zeer ervaren trainer en coach. Hij traint en coacht mensen op weg naar wendbaarheid (agile zijn) in een steeds veranderende wereld. Hij neemt mensen mee op weg naar het hart, door middel van NLP, terug naar het morele kompas.
In de workshop van vandaag leer je hoe ademhaling helpt om in een wereld van hoge verwachtingen, verantwoordelijkheden en stress te onthaasten, rust te ervaren en gewoon blij te zijn.

Peter Winteraeken en Nicki van Heugten-Open hart meditatie
Peter Winteraeken van de Praktijk voor Bewust Zijn, met daarin ondermeer het Kies Opnieuw programma, gebaseerd op Een cursus in wonderen en Nicki van Heugten van bureau Ja tegen Nu, ondermeer bekend van systemisch werk en opstellingen, verzorgen vandaag een workshop in meditatie. Hoe kan meditatie jou helpen stress te reduceren, meer ontspannen in het leven te staan en om je hart te openen?

Edwin den Breejen- De Wim Hof ademhalingsmethode- Breathe in Energy, Breathe out stress
Edwin omschrijft zichzelf in meerdere rollen, als vader, partner, sporter, directeur van een multinational en ademhalingsinstructeur. Edwin heeft de instructeursopleiding van Wim Hof gedaan  en oxygen advantage bij Patrick McKeown. De workshop vandaag omvat ondermeer die methoden en is goed voor stressreductie, concentratie, zelfvertrouwen en kracht, fitheid en energie. 
Ervaar het zelf!

Brigitte Zink-Body en Mindful bewegen
Brigitte is trainer bij Free Danza, 
zij leert mensen om weer vrij te bewegen, zoals we dat van nature deden toen we nog kind waren.
Laat het kind in je naar boven dansen, voel ruimte en vrijheid ontstaan en maak contact met jouw diepere ik.
Vrij en ontspannen bewegen op jouw eigen wijze brengt je weer dichterbij jezelf en jouw kern.

Heidi van Kampen-Zet je leven in beweging
Heidi heeft haar ervaring als trainer, leidinggevende en zelfstandig ondernemer binnen de ICT omgetoverd naar haar droombaan. Heidi is outdoorcoach bij Meant4life. In deze workshop kom je op een actieve, speelse en uitdagende wijze in contact met jezelf. Met behulp van technieken uit vechtsport, survival- en outdoor activiteiten kom je mentaal in beweging en reken je af met oude patronen. Deze workshop is in de buitenlucht!

Organisatoren

Een bijdrage leveren aan een mooiere wereld, dat is de missie van waaruit dit evenement is ontstaan.
Voormalig advocaat Kitty Janssen-Brummans heeft een aantal impactvolle life events meegemaakt, waaronder haar beroerte in 2014. Tijdens haar revalidatie ontdekte zij dat mensen, persoonlijke groei en ontwikkeling haar grote drijfveren zijn. Als teamcoach bij een grote zorginstelling en daarnaast als coach in haar eigen praktijk Recolour Yourself geeft Kitty invulling aan haar missie om mensen krachtig, energiek en positief in het leven te laten staan.
Frank Oelmeijer  is lang op zoek geweest naar geluk en rust om erachter te komen dat je eigen binnenwereld betekenis geeft aan jouw buitenwereld, de buitenwereld die weer een spiegel is van jouw binnenwereld en dat het van binnen begint. Naast zijn werk als rechter,  richtte Frank het Instituut voor Energiek Excelleren op om vandaar uit als coach en trainer mensen te verbinden, met zichzelf, met hun omgeving, met de natuur en het leven zelf.
Whitney Raaijmakers heeft zich als evenement manager aan dit evenement verbonden, werkend bij de rechtbank en op zoek naar diepere betekenis, geeft zij die betekenis in haar rol bij dit evenement.